Tuesday, August 20, 2013

Bukit Merah Laketown Resort

Citer dah lama pun..
Bulan Mac lepas, pergi ke Bukit Merah Laketown Resort
Bukan bercuti atau honeymoon, tapi sebab sepupu ku kawen. Dia orang kuala kurau..tapi kat sana ada hotel biasa je.. Sesambil tu bawa skali anak berjalan..sebab tak pernah sampai ke sana. bebudak ni sebok la nak pergi waterpark..masalahnya masa tidak mengizinkan...so lenkali je lah wahai anak..





Thursday, August 15, 2013

Eid Mubarak 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin




Sepi Itu Indah

Huh!! Indah la sangatkan bilamana opis ni block untuk mengupdate blog
Entah hape-hape...bukannya menggangu tugas hakiki pun, berblog time takde keje je
Time sebok nak bukak blog pun tak dan
Hehe..

Banyak giler story yang tak tercerita kat sini
Terutama perkembangan anak-anak
Setakat yang termampu ingat dikotak pikiran ajela
Kot ingat kan...kot tak ingat, nasible labu...
Hahaha