Monday, December 31, 2012

Nur Arisha turns 4


Genap 7 Oktober 2012, genaplah Arisha 4 tahun..
Selamat Hari Lahir...Sayang
Moga panjang umur, murah rezeki dan berjaya didunia dan akhirat.. Amen.


Nur Arina turns 6


Selamat Hari Lahir Sayang!!
Moga panjang umur, murah rezeki, berjaya didunia dan akhirat..Amen.


7th Anniversary

25 Disember 2012 yang lalu genaplah usia perkahwinan ku dan suami ke-7
Alhamdulillah..
Tak celebrate pun..
pegi makan je..tupun office hour..huwa..huwa..huwa..

Kota Kinabalu, Sabah

Banyak sangat yang kena update dalam blog yang bersawang ni..huhu
Ni yang jadi upload gamba saja...letih makk
Kali ni gi kursus plak, di Kota Kinabalu, Sabah






Makan lagi??!! Memang heaven makan seafood!

Bye bye KK

The Mines

Hincik Abang rajin nak bawa kitorang tengok lombong..kikiki
okla..zaman moden ni budak-budak tak eknal lombong sangat
zaman aku dulu lainla..mandi lombong aje kerjanya
mak nak pujuk apa-apa bawa mandi lombong, diam! hehehe









Tahniah!

Alhamdulillah akhirnya grad juga Arina di Kelas Tabika
Anugerah yang digondol cuma satu je. Memang satu je yang ada anugerahnya..hehe
Pelajar Cemerlang



Pot Luck Opis

Citer makan lagi... kali ni temanya nasi ayam penyet..
(lepas tu jenuh nak penyetkan perut! hahah)




Aktiviti ArinArishArdini


Makan lagi!

Memang dasar suka makan..haha
Kali ni gi umah budak forum.
Wife dia pandai masak
Menu, soto, ciskek, jajan..macam-macam ada

Makan-makan Raya!

Yeah..makan adalah aktiviti paling best.hik!
Menu simple je..nasi ayam + spaghetti + kuih

School n hostel mate aku..best dapat jumpa dorang!!

Ayu..Opis mate

Opis mate..Siti Maryam

Kak Ema

Thursday, December 27, 2012

10 000 Langkah Merdeka!

Sepatutnya minggu tu kitaorang ada Team Building di Cheringin Hills, Janda Baik. Tapi atas alasan tertentu kami tak dapat pergi. Dah bekeluarga memang banyak komitmen.. Bukan nak mengelak. Tapi bahana dari itu kami telah 'dihukum' pergi ke Program 10 000 Langkah Merdeka di Depan Palace of Justice, Presint 2, Putrajaya. Tapi okla program tu..enjoy giler kot! Hahaha... Layannn ~~

Ni la dia geng-geng ingkar ;-)


Jauh giler bjalan.. 6.5km! Dapat juga ku harungi

Sepi

Dah lama giler kot aku menyepi
Masa tak ada satu hal
Malas pun iye jugak
Baper bulan punye citer mau update ni? huhu
Banyaknyeee