Thursday, January 5, 2012

Siakap Stim

Dapat bonus beli menda alah ni..hekhekhek(gedik)











Murah je pun..lebih kurang RM 100**

Pastu masak siakap stim terusssss























Siappppp..

Resepinya: bawang, halia, lada hitam semua ditumbuk..pastu salut je kat ikan tu
Biar je masak dalam magic pan tu dlm 10minit, siappp. memang kejap je masak.




* Sesape yang nak order magic pan ni boleh order ngan aku..hik (sempat promo bisnes lagi)


Nur Arina is 5!










2nd Day



Sempat keluar rumah sama je. Sebab mama kena keluar sebelum 7.15 pagi manakala Arina pnye transport sampai dalam 7.30 pagi. Opah temankan.

Arina at School

Disatu pagi yang hening..mengejutkan si anak dara ke sekolah. Ye..sesuatu yang baru dalam kehidupannya kini. Arina ke sekolah! :)

Uniform belum dapat lagi..jadi buat sementara waktu pakai dulu baju biasa.

Arina seronok sesangat pegi sekolah. Mungkin sebab ramai kawan kot. Dah train dia naik kereta yang akan pick up rumah ke sekolah. Kitaorang follow dari belakang je. Balik pun sama. Tunggu kejap je kat sekolah, tupun dia suruh aku balik. Sabo je la ngan budak sorang ni.

Balik excited sangat beceriter pasal sekolah, cikgu dan kawan-kawan. Rasanya masa untuk dia ke sekolah sangat-sangat sesuai.. :)