Wednesday, November 30, 2011

Family's Outing

Dua minggu lepas en. hubby dengan baik hatinya nak bawa kami semua ke Sunway Piramid. Atas permintaan anak-anak la. Kebetulan banyak plak snowman, krismas tree sempena sambutan krismas nanti. So layan gamba ye :)

Langsir lagi

Hahaha...dah bertahun tak bercerita pasal langsir. K kali ni nak citer bukan sebab apa, tapi sebab bengang! Dah tempah langsir kat orang kampung. Tetiba langsir sliding door tu makcik tu buat macam sliding door umah dia! 3 panel dengan ketinggian tak baper tinggi (standard sliding door). Umah aku plak cuma 2 panel dan ketinggian lebih tinggi dari biasa. Cuba tengok langsir yang makcik tu jahit.

Haaa..cacat giler kannnn

Yang ni plak selepas digantung bawah pada pintu. Still kelakar, tapi buat sementara waktu jadilerrr.. Upah je RM40, kain lagi..kopak makkk..

Last tempah kat Nagoya jek, RM46 termasuk kain dan upah free lapik putih dan kancing railing. Arina kata langsir ni macam rumah orang kaya. Haha..nak mama beli kat Nagoya jek..mungkinla corak ala-ala, tapi bukan kita buat untuk satu rumah pun.. hehe.. :D


Wedding Radhi N Mitra

Actually adik ipar aku Radhi dah selamat diijabkabulkan pada 7 Oktober 2011. Majlis sambut menantu di rumah MIL aku pula pada 27 Oktober 2011. Selamat Pengantin Baru buat kedua mempelai :) ... Sepadan kan pengantin tu..

Mitra closed-up..

Aidiladha 2011

Sebelum cerita dan gambar menjadi lapuk, baiklah aku tayangkan dulu ye. Bukan apa, lately tersangat bz dengan kerja dan rumah. Kerja memang tak putus-putus dalam sebulan dua ni. Rumah plak dah kena buat kerja-kerja kemasan. Almaklum dah setahun lebih duk rumah tu banyak benda kena kemas dan buang apa yang tak patut.. Sambung balik citer Raya Haji, kali ni turn Perak, jadi balik Peraklah kami. Tapi tak kemana pun, cuma pergi ke rumah ayah tua je.

Ardini's smiling..

Last sekali, kat rumah ayah tua..boleh plak layan citer Al-Hijab.. :D